Macadamia tretman

Frizerski salon EMY pruža usluge tretmana kose Macadamia proizvodima. Macadamia natural 0il sadrže ulja macadamie i argana. Ulje makadamije dobiveno je iz makadamije oraha koji je vrlo bogat esencijalnim masnim kiselinama ove masne kiseline imaju djelovanje na čvrstoću i zdravlje kose. Ulje macadamie u kombinaciji s arganovim uljem zajedno imaju blagotvoran učinak na kosu i daju joj intenzivnu hidrataciju te pomlađuju kosu. Ulje se trenutno upija, ne masti .

Macadamia naural oil

Macadamia paleta proizvoda:

Macadamia Healing Oil Treatment -je terapeutsko ulje koje je namijenjeno njezi svih tipova kose, ulje je osobito je pogodno za suhu i oštećenu kosu. Brzo se upija, kosu čini laganom. Sadrži prirodnu UV zaštitu.

Macadamia Moisturizing Rinse – Regenerator je namijenjen za svakodnevnu upotrebu pogodan za sve tipove kose. Kosi vraća vlagu, njeguje i štiti ju te je čini glatkom.

Macadamia Deep Repair Masque -maska namijenjena je njezi suhe i oštećene kose.

Macadamia Nourishing Leave-In Cream – regenerator u kremi se ne ispire te je namijenjen kovrčavoj kosi. Kosi daje sjaj i mekoću, sadrži UV zaštitu.

Macadamia Healing Oil Spray – je terapeutsko ulje u spreju idealno za tanku kosu , pogodno je za sve tipove kose. Brzo se upija, kosu čini laganom.

Macadamia Rejuvenating Shampoo – šampon namijenjen je njezi svih tipova kose, posebno je pogodan za njegu oštećene i suhe kose.

Macadamia Reviving Curl Cream – krema kosi daje čvrstoću, mekoću i formu.

Macadamia No Tangle Brush – četka sa savitljivim iglicama za nježno raščešljavanje zamršene kose,ne čupa i lomi kosu. Povećava cirkulaciju tjemena.

Macadamia No Tangle Brush – četka